Close X
OTT GO
Image
Publisher: GSS-Media KG
Category: EntertainmentOTT IPTV на вашиот iOS уред. Како вашите ТВ канали да ви бидат на дофат на рака? Едноставно, новата OTT GO апликација од компанијата ott.Solutions е правото решение. Најстабилниот IPTV систем на просторот на поранешна Југославија. Доколку сте ја пропуштиле вашата емисија, серија или филм, гледајте ги ТВ каналите со премотување наназад до 7 дена. Уверете се во супериорноста на нашите услуги.
Claim this app

Claim ownership of OTT GO now to connect this app to others and join networking groups. You need to have the authority to claim this app on behalf of its publisher GSS-Media KG.